werken in bulgerije met MBO diploma
1918
page-template-default,page,page-id-1918,qode-quick-links-1.0,siteorigin-panels,siteorigin-panels-before-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

werken in bulgarije

Jobs > Bugerije > Sofia > werken in bulgerije            smartphone96
sales1
incomes2
map32

werken in bulgerije Customer Service Medewerker

Referentie nummer werken in bulgerije: Ref.: 268158

Job Type werken in bulgerije: 

Tijdelijke / Vast functie

Het Bedrijf Ben jij klantgericht, flexibel en wil je in ieder geval komend half jaar werken in een leuk en energiek Customer Service Team in Sofia (Bugerije)? Voor een internationaal bedrijf РАБОТА ХАДАТ.БГ ЕООД.  (RABOTA XADAT.BG LTD.)  gespecialiseerd in BI Solutions & BI  Recruitment wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde Customer Service Medewerkers Als medewerker customer service help je telefonisch en per email zowel bestaande als nieuwe klanten met vragen over hun bestelling, het product, de levering enz. Verder verwerk je de orders in het Salesforce systeem en regel je het hele dienstverlenende logistieke proces tot aan de levering bij de klant.

Werken in bulgerije, wij zoeken?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met het volgende profiel:
  • Jij beschikt over aantoonbaar MBO werk- en denkniveau;
  • Jij bent flexibel en per direct voor 40 uur per week beschikbaar;
  • Jij hebt een prettige telefoonstem en beheerst de Nederlandse en de Engelse taal goed;
Wat bieden wij jou? Een zeer goed lokaal salaris. Deelname aan een leuk, gedreven team waarbij samen de schouders onder dit project worden gezet. Een leuke baan met uitzicht op een vast contract Interesse? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, in de omgeving van Zoetermeer, stuur dan nu je CV via de 'solliciteer' knop. Solliciteer

werken in bulgerije, contacteer ons

peter - xadat Peter Jansen  tel.: +31-10-206.50.55 fax: +31-10-206.50.51

Waarom wonen en werken in Bulgarije, Sofia?

Wonen in Sofia

Bezoek de hoofdstad van Bulgarije en geniet van duizenden jaren cultuur en historie, fantastische architectuur, een bruisend nachtleven, moderne winkelcentra en bergactiviteiten.
Sinds het eind van het communistische bewind in Bulgarije heeft Sofia zichzelf opnieuw uitgevonden als een levendig, kosmopolitisch centrum. Loop in de schaduw van Byzantijnse gebouwen langs met goud versierde kerken en monumenten uit de communistische periode en geniet van de moderne winkelcentra, groene parken, elegante boulevards en een bruisende cafécultuur. Met voorbeelden van de mooiste architectuur van Europa en skipistes vlakbij is er in Sofia meer dan genoeg te zien en te doen.

 

Geografie

Bulgarije ligt in zuidoost-Europa aan de oostkant van het Balkan-schiereiland aan de Zwarte Zee. Het land grenst in het noorden aan Roemenië, in het westen aan Servië en Macedonië en in het zuiden aan Griekenland en Turkije. Bulgarije meet maximaal 490 kilometer van west naar oost en 320 kilometer van noord naar zuid. Bulgarije kent twee hoge bergketens, de oost-west verlopende Stara planina (Balkangebergte) in het midden van het land, en het Rodopi en Rila-gebergte. De 2.925 meter hoge Musala is de hoogste berg van Bulgarije en de gehele Balkan. Naar het noorden ligt de Donauvlakte, in het zuidoosten de Thracische vlakte. De grootste rivier is de Donau (Bulgaars: Дунав, Dunav) die grotendeels de grens met Roemenië vormt. Andere rivieren zijn de Maritsa en Struma.

Economie

Bulgarije is het minst welvarende EU-land, met een gemiddeld salaris van 810 leva (€ 415) per maand.[2] De kosten voor levensonderhoud liggen relatief laag, bijna 90% van de Bulgaren betaalt geen huur of hypotheeklasten.[3] De lev (BGN) wordt beschouwd als de meest stabiele munt in Oost-Europa. Bulgarije is een sterk geïndustrialiseerd land, een overblijfsel uit de communistische tijd, toen het wel de 'Silicon Valley van het Oostblok' werd genoemd. In 2013 had Bulgarije de op één na laagste staatsschuld van de Europese Unie.

Demografie

Het inwonertal van Bulgarije piekte op bijna 9 miljoen in de jaren '80. Sinds de val van het communisme krimpt het inwonertal. Dit komt door een lager geboortecijfer en emigratie naar andere landen. Bulgarije bestaat voor circa 85% uit etnische Bulgaren, gevolgd door Turken (9%) en Roma (5%). Andere etnische groepen zijn kleiner dan 0,1%. Turkse Bulgaren wonen voornamelijk in het noordoosten en centrale zuiden van het land, met name op het platteland. In het oblast Kardzhali is een meerderheid Turks. De talen zijn evenredig verdeeld, 85% spreekt Bulgaars en 10% Turks. Het Bulgaars is een slavische taal en wordt in het cyrillisch schrift geschreven. Het is nauw verwant met het Macedonisch.    
sap bi

sap bi

 BI Tools experience

Oracle ERP-xadat SAP BO-xadat SQL Server-xadat copy tableau-xadat share point - xadat

sap bi