Scrum Agile - XADAT.COM
16096
page-template-default,page,page-id-16096,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Scrum Agile

Bel Mr Data Amsterdam voor: Scrum Agile Training.

In deze opleiding leer je alles over scrum agile werken en het raamwerk, de rollen en de technieken van Scrum zodat je deze zelf kunt implementeren en toepassen in projecten.

Agile en Scrum zijn manieren van werken waarbij projecten gedaan worden in korte iteratieve fases. Hierbij is er veel ruimte om per fase bij te sturen. Dit heeft als grote voordeel dat je beter kan omgaan met projecten waarbij het resultaat (nog) niet duidelijk is of nog vaak zal worden aangepast. Bijvoorbeeld omdat er veel nieuwe dingen nog bedacht of uitgeprobeerd moeten worden.

Agile wordt veel toegepast bij ICT projecten maar is ook te gebruiken bij organisatieontwikkeling, creatieve projecten in de meest ruime zin, productontwikkeling, onderzoeksprojecten en innovatieve projecten. Bekende stromingen binnen Agile zijn: Scrum, XP, DSDM, Chrystal Clear. In de training behandelen we de belangrijkste stromingen en hun verschillen.

Flexibel klassikaal studeren

— Dag opleiding

— Avondopleiding

— Zaterdag opleiding

— Incompany

De cursus bestaad uit 4 sessies.

Sessie 1

— Wat is Agile?
— Agile versus traditionele projecten (“waterval model”)
— De stappen in een Agile project
— De regels van SCRUM
— De rollen en taken in een Agile team

Sessie 2

— Oefenen met de Agile simulatie
— Agile stromingen (XP, Scrum, DSDM, e.a.)

— Agile project inpassen in een organisatie
— Het maken van een (Agile) planning

Sessie 3

— Bewaken van de kwaliteit en snelheid van je Agile project
— Nadelen, risico’s en beperkingen van Agile methodieken
— Hulpmiddelen en tools voor het uitvoeren van een Agile project
— Voorbereiden voor een (optioneel) Agile certificaat

Sessie 4

— Eindtoets

— Groepsproject

Alternatieve voor een Scrum Agile cursus:

M1: ERP for beginners

M2: Performance Management

M3: Business Intelligence Tools

M4: Data Warehousing

M5: Business Intelligence Strategy

M6: BI / Business Analyst

M7: Data Visualization

M8 Scrum Methdology

M9: BI Competency Center

M10: Mobile Analytics

M11: SAP Business Objects

M12: Tableau

Over Xadat big data university

XADAT Big Data University biedt u opleidingen, trainingen, begeleiding en advisering, om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van uw performance en die van collega’s in uw onderneming. Wij zijn experts in Analyzing Data Analytics Technology.
Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van Big Data Analytics. Samen met gecertificeerde data analytics experts uit de praktijk geven wij verschillende opleidingen en cursussen in Business Intelligence trainingen. Zo bieden wij verschillende modules aan op onze Big Data University in verschillende studievormen en verlenen onze consultants hun expertise bij strategische vraagstukken.

Praktijkrelevant opleiden
Voor ons is het belangrijk dat wat u bij ons leert, relevant is voor de werkzaamheden die u in uw onderneming uitvoert. Omdat onze opleiders de IT-praktijk uit ervaring goed kennen en ook in hun huidige rol op regelmatige basis IT-projecten voor XADAT uitvoeren, snappen we goed wat voor u speelt. Met uw praktijkcases kunt u bij ons terecht.

Boven verwachting
Om boven verwachting te kunnen presteren, willen we een goed beeld hebben van wat u van ons verwacht. Daarom besteden we vooraf aandacht aan het peilen van de wensen waarmee u naar ons bent toegekomen.
We streven er naar deze verwachtingen te overtreffen. Daarom houden we steeds in de gaten of u tevreden bent, sturen waar nodig bij en bespreken na afloop met u of wij uw verwachting inderdaad hebben overtroffen. Uw commentaar dient als input om het de volgende keer nóg beter te doen.

Verder helpen
U en wij zijn ermee gebaat, dat we u daadwerkelijk verder helpen. Wij willen kortom dat u na een opleiding beter functioneert. Daarom investeren we in een langdurige relatie met u. Regelmatig horen we terug dat we ons doel daadwerkelijk bereiken.

Passie
Passie kunt u bij ons herkennen in gedrevenheid, betrokkenheid, kwaliteitsdrang en de wil om constant mee te blijven veranderen met de vraag van onze klanten. Concreet vindt u onze passie het meest terug in het vakmanschap dat we u bieden als gesprekpartner en opleider in het ICT-vakgebied.