Marketing Analytics & Big Data Training (Avond) - XADAT.COM
16083
page-template-default,page,page-id-16083,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Marketing Analytics & Big Data Training (Avond)

Bel Mr Data Amsterdam voor: Marketing Analytics & Big Data Training.

Korte Beschrijving:
Big Data draait om wat de naam al aangeeft: enorme hoeveelheden gegevens. De term is vooral populair bij leveranciers van opslag- en virtualisatie-gerelateerde technologieen, die in enorme dataverzamelingen nieuwe mogelijkheden zien voor ondernemingen, voor IT en voor hun eigen productportfolio. Als we de grote partijen in de IT branche mogen geloven, is Big Data (samen met de cloud) het volgende onontgonnen terrein waar IT in de komende jaren zijn meerwaarde voor de business kan bewijzen.

Met automatisering alleen kun je je als bedrijf tegenwoordig niet tot nauwelijks nog onderscheiden, terwijl in potentie uit Big Data enorme concurrentievoordelen zijn te halen. Wat Big Data anders maakt dan andere dataverzamelingen, is dat het gaat om hoeveelheden die met normale tools niet meer te verwerken zijn. Hoewel er geen eensluidende definitie van de term bestaat, draait Big Data om de vraag hoe dat soort enorme hoeveelheden gegevens nog hanteerbaar zijn te maken.

Nu probeert de IT-industrie al jaren ondernemingen enige houvast te geven in de wereld van de immer uitbreidende data.Business Intelligence bijvoorbeeld legt zich toe op het analyseren van gegevens tot informatie, en het transformeren van die informatie tot strategische kennis. Al die technieken gaan uit van de ongestructureerde databerg als een probleem dat moet worden opgelost. Big Data draait het om en ziet diezelfde gegevensbrei als kans. Er zijn mogelijkheden om uit de schat aan ruwe, ongestructureerde gegevens die in talloze datacentra liggen opgeslagen zinvolle strategische informatie te peuteren. In feite hebben we het dan over datamining, maar dan op ongekende schaal.

Doelgroep:
Doelgroep: De opleiding richt zich op degenen die betrokken zijn bij business intelligence initiatieven en zich afvragen wat Big Data voor hen gaat betekenen. Deze cursus is bestemd voor managers, business analisten, programma managers, datamanagers, information managers, functioneel beheerders, architecten, bedrijfskundigen en business information engineers.

Voorvereisten:
Ingangsniveau: Algemene kennis van bedrijfsprocessen. Deze training staat niet op zich, maar maakt deel uit van verschillende van onze curricula. Jij wilt de juiste opleidingskeuze maken en je optimaal ontwikkelen. Onze curricula helpen je daarbij. Benieuwd? Je vindt ze op de Curriculum pagina. Wil je als IT-professional inzicht krijgen te geven in je carriere en ontwikkelmogelijkheden, raadpleeg dan de XADAT  Carriere Coach.

Doelstelling:
Na afloop van de training weten deelnemers: Wat Big Data is Hoe ze naar Big Data kunnen kijken en orde kunnen scheppen in de veelheid van Big Data mogelijkheden Hoe ze kansen kunnen herkennen die Big Data hen biedt Hoe ze kansen om kunnen zetten in acties en hun acties effectief kunnen organiseren

Over Xadat big data university
XADAT Big Data University biedt u opleidingen, trainingen, begeleiding en advisering, om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van uw performance en die van collega’s in uw onderneming. Wij zijn experts in Analyzing Data Analytics Technology.
Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van Big Data Analytics. Samen met gecertificeerde data analytics experts uit de praktijk geven wij verschillende opleidingen en cursussen in Business Intelligence trainingen. Zo bieden wij verschillende modules aan op onze Big Data University in verschillende studievormen en verlenen onze consultants hun expertise bij strategische vraagstukken.

Praktijkrelevant opleiden
Voor ons is het belangrijk dat wat u bij ons leert, relevant is voor de werkzaamheden die u in uw onderneming uitvoert. Omdat onze opleiders de IT-praktijk uit ervaring goed kennen en ook in hun huidige rol op regelmatige basis IT-projecten voor XADAT uitvoeren, snappen we goed wat voor u speelt. Met uw praktijkcases kunt u bij ons terecht.

Boven verwachting
Om boven verwachting te kunnen presteren, willen we een goed beeld hebben van wat u van ons verwacht. Daarom besteden we vooraf aandacht aan het peilen van de wensen waarmee u naar ons bent toegekomen.
We streven er naar deze verwachtingen te overtreffen. Daarom houden we steeds in de gaten of u tevreden bent, sturen waar nodig bij en bespreken na afloop met u of wij uw verwachting inderdaad hebben overtroffen. Uw commentaar dient als input om het de volgende keer nóg beter te doen.

Verder helpen
U en wij zijn ermee gebaat, dat we u daadwerkelijk verder helpen. Wij willen kortom dat u na een opleiding beter functioneert. Daarom investeren we in een langdurige relatie met u. Regelmatig horen we terug dat we ons doel daadwerkelijk bereiken.

Passie
Passie kunt u bij ons herkennen in gedrevenheid, betrokkenheid, kwaliteitsdrang en de wil om constant mee te blijven veranderen met de vraag van onze klanten. Concreet vindt u onze passie het meest terug in het vakmanschap dat we u bieden als gesprekpartner en opleider in het ICT-vakgebied.