KPI Dashboards & BI dashboard Management Information amsterdam 2017 - XADAT.COM
3786
post-template-default,single,single-post,postid-3786,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

KPI Dashboards & BI dashboard Management Information amsterdam 2017 5/5 (1)

KPI Dashboards & BI dashboard Management Information amsterdam 2017

Download KPI Dashboards & BI dashboard Management Information

 

 

Auteur

Ing. Mondy Holten

Business Intelligence & Big Data Consultant

 

Inhoudsopgave

Over XADAT Big Data Business School 1
Dashboards & Management Information Big Data Business School opleiding nederland 2
Details opleiding 4
Inschrijven & Contact 5
Alternatieven voor Dashboards & Management Information Big Data Business School, Big Data Business School ERP software, ERP software opleiding voor regio ERP software nederland. 6
Alternatieven voor Dashboards & Management Information Big Data Business School, Big Data Business School ERP software, ERP software opleiding voor regio ERP software nederland. in company opleidingen 21
6 Studievormen / Modules / 7 Zekerheden 26

Over XADAT Big Data Business School

XADAT Big Data Business School biedt u opleidingen, trainingen, begeleiding en advisering, om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van uw performance en die van collega’s in uw onderneming. Wij zijn eXperts in Analyzing Data Analytics Technology.

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van Big Data Analytics. Samen met gecertificeerde data analytics experts uit de praktijk geven wij verschillende opleidingen en Big Data Business Schools in Business Intelligence trainingen. Zo bieden wij verschillende modules aan op onze Big Data Business School in verschillende studievormen en verlenen onze consultants hun expertise bij strategische vraagstukken.

 

Locatie

XADAT is gevestigd in gebouw Metropool aan de Weesperstraat 61 te Amsterdam. Deze ruime studieruimte is verspreid over vijf verdiepingen en voelt erg modern aan. Vanaf 1 persoon kunt u bij ons trainingen volgen. Onze locatie is zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (metrostations Waterlooplein en Weesperstraat).

 

Praktijkrelevant opleiden

Voor ons is het belangrijk dat wat u bij ons leert, relevant is voor de werkzaamheden die u in uw onderneming uitvoert. Omdat onze opleiders de IT-praktijk uit ervaring goed kennen en ook in hun huidige rol op regelmatige basis IT-projecten voor XADAT uitvoeren, snappen we goed wat voor u speelt. Met uw praktijkcases kunt u bij ons terecht

KPI Dashboards & BI dashboard Management Information

Big Data Business School

 

Korte beschrijving cursus KPI Dashboards & BI dashboard Management Information

 

In deze cursus leer je werken met grote hoeveelheden gegevens zoals databases. Na de cursus werk je efficiënter en creëer je overzicht door te filteren en sorteren. Een belangrijk onderdeel van deze cursus zijn draaitabellen en draaigrafieken in Excel en Dashboards.

 

Na deze cursus kun je met gemak gegevens filteren, sorteren en importeren. Daarnaast leer je ook de minder bekende mogelijkheden van Excel gebruiken, zoals subtotalen en uitgebreide filters. Een belangrijk onderdeel van deze cursus is het maken van draaitabellen. Door middel van draaitabellen houd je overzicht binnen je Excelsheets. Na deze cursus kun je uit enorme hoeveelheden gegevens precies die gegevens vinden die je nodig hebt. Deze kun je vervolgens overzichtelijk presenteren met behulp van draaigrafieken en Dashboards. Je leert de database gerelateerde functies van Excel kennen en gebruiken.

 

Welke voorkennis heb je nodig KPI ?

 

Deze cursus is bedoeld voor mensen die Excel gebruiken tijdens het werk. Deze cursus is voor studenten die extra kennis willen opdoen. Voor deelname aan deze cursus is basiskennis van Excel vereist.

 

Voor wie is deze cursus bedoeld?

 

Deze cursus is bedoeld voor degene die met grote hoeveelheden gegevens werkt en deze gegevens overzichtelijk wil krijgen. Bij deze kan het gaan om een Excel sheet, maar je kunt ook denken aan gegevens uit een database of een andere externe bron. In deze cursus leer je deze gegevens overzichtelijk weer te geven zodat jij straks altijd de gegevens vind die voor jou van belang zijn.

 

Daarom kies je voor XADAT Business School

  • Maximaal 10 personen per groep.
  • Persoonlijke benadering
  • Maatwerk

 

Doel van de Big Data Business School

Het doel van deze Big Data Business School is te begrijpen van het belang van Dashboards & Management Information  in het bedrijfsleven en hoe het kan bijdragen voor het meten van het niveau van de uitvoering van de strategie op weg naar de resultaten van een bedrijf of instelling. U leert de belangrijkste functionaliteiten van een Dashboards & Management Information begrijpen.

Doelgroep KPI Dashboards & BI dashboard Management Information

Voor iedereen die betrokken is bij een Dashboards & Management Information. Onze opleiding wordt veel gevolgd door: (aankomend) projectleiders Performance Management, Dashboards & Management Information functioneel beheerders,  financial controllers, business controllers, managers Financiën, Business Intelligence managers, project medewerkers of business managers.

 

Details opleiding KPI Dashboards & BI dashboard Management Information

Wat kunt u verwachten ?

Presentatie door de docent wordt aangereikt. Cursusmateriaal kunt u na de training meenemen. Praktijkgerichte training. Docenten hebben meer dan 8 jaar ervaring met ontwikkelen van managementinformatie & Dashboards.

Niveau:                                       MBO / HBO

Kosten:                                       € 594 Excl. BTW

 

Geldigheid Prijs:                        2017

Totale les duur:                          6 uur

 

Max. deelnemers:                      10

 

Tijdstip:                                       Overdag trainingen/ Avond Trainingen

Looptijd:                                      Doorlooptijd is afhankelijk van af te spreken datums

 

Afronding:                                   Certificaat

 

locatie:                              Open inschrijving

 

Inhouse training regio(‘s):                                   

‘s-Hertogenbosch,Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort,Amsterdam, AntwERP software,Apeldoorn, Arnhem,Assen, Breda, Brugge,Brussel, Delft, Den Haag, Deventer,Dordrecht, Drachten,Ede, Eindhoven,Emmen, Enschede,Gent, Gouda,Groningen, Haarlem,Haarlemmermeer,Heerenveen, Hilversum,Leeuwarden, Leiden,Luik, Maastricht,Middelburg, Nijmegen,Roermond, Rotterdam,Terneuzen, Tilburg,Utrecht, Veenendaal,Venlo, Westland,Zaanstad, Zoetermeer,Zwolle

 

6 Dashboards & Management Information STUDIE VORMEN

0 Losse modules  

O Flexible studeren 24/7-campus

Onze ZEKERHEDEN

 

O Flexibel studeren 24/7-campus

O State of the art learning tools

0 Geaccrediteerde PE-instelling

0 Ervaren professionals uit de praktijk

 

Alternatieven MODULES

M1: ERP for beginners

M2: Performance Management

M3: Business Intelligence Tools

M4: Data Warehousing

MS: Business Intelligence Strategy

M6: Bl / Business Analyst

M7: Data Visualization

M8 Scrum Methodology

M9: Bl Competency Center

M10: Mobile Analytics

M11: Dashboards & Management Information Business Objects  

M12: Tableau

 

INSCHRIJVEN & CONTACT

Big Data Business School

 

Wilt u meer informatie over de ERP software Big Data Business School opleiding nederland? Neem dan vrijblijvend contact op met de programmacoördinator van deze Big Data Business School. U kunt ons 7 dagen per week bereiken van 10:00 tot 22:00.

training@xadat.nl

085 888 1851

Weesperstraat 61

1018 VN Amsterdam

XADAT.NL

 

Alternatieven voor KPI Dashboards & BI dashboard Management Information

Big Data Business School

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor  de dag Big Data Business School in Amsterdam:

 

ERP voor beginners

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Je leert de belangrijkste functionaliteiten van een ERP-systeem begrijpen en de relatie tussen de verschillende bedrijfsprocessen.

Module: ERP For Beginners

€ 1.1188 | Max: 10 | 12 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam.

 

Performance Management training

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl
Performance management helpt organisaties met het realiseren van de financiële bedrijfs doelen. U leert een performance management strategie te ontwERP software.

Module: Performance management training

€ 1.188| Max: 10 | 12 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

Business Intelligence Tools

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Business Intelligence (BI) tools geven inzicht in financiële processen en resultaten. Deze inzichten leiden tot innovatieve oplossingen, ruimte tot verbetering en nieuwe ideeën.

U leert werken met state-of-the-art BI tools in een real life BI business case.

Module: Business Intelligence Tools

€ 1.287,00 | Max: 10 | 13 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam.

 

Business Intelligence Strategy

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl
BI strategy is een businessplan met als doel lange termijn doelstellingen te realiseren met betrekking tot business intelligence.

BI is een technologie, structuur en een methodiek die managers en organisaties ondersteunt bij het nemen van managementbeslissingen op basis van data vanuit  verschillende data bronnen. Met als output: grafieken, tabellen, performance rapporten en dashboards. U leert een BI strategy ontwikkelen.

Module: Business intelligence strategy

€ 1.485| Max: 10 | 15 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

Data Warehousing

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Datawarehousing (DWH) wordt gebruikt voor verschillende doelen: het ophalen van en rapporteren over grote hoeveelheden financiële data; het uitvoeren van complexe real-time berekeningen; dynamische rapporten beschikbaar maken voor een groot aantal gelijktijdige gebruikers. U leert data warehouse concepten te begrijpen in relatie met ERP en business processen.
Module: Data Warehousing

€ 1.485,00 | Max: 10 | 15 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

Data Visualization

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Data visualization is de presentatie van business gegevens in een afbeelding of grafisch formaat. Het geeft managers een andere kijk op grote hoeveelheden aan data,; hierdoor wordt het mogelijk om moeilijke begrippen te kunnen vatten of om nieuwe patronen te kunnen identificeren. U leert hoe u data op een eenvoudige manier kunt visualiseren.

Module: Data Visualization

€ 792 | Max: 10 | 8 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

Business intelligence competency Center

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Een Business Intelligence Competency Center (BICC) richt zich op het gebruik van BI binnen een organisatie. Het doel is om BI op een effectieve en efficiënte manier in te kunnen zetten binnen een shared service organisatie. U leert het ontwERP software van BICC

Module: Business Intelligence Center (BICC)

€ 1.485 | Max: 10 | 15 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

Business Analyst

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl
De business analyst functie wordt steeds belangrijker bij het afstemmen van IT op eisen en wensen van financiële business processen. U leert te functioneren als Business Analyst. U leert werken in een BI project.

Module: Business Analyst

€ 1.584,00 | Max: 10 | 16 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

 

Scrum agile methodology

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam  

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Scrum is hedendaags één van de meest gebruikte agile frameworks. Scrum kan worden ingezet om in teamverband op een effectieve en flexibele manier software te ontwikkelen. Scrum verhoogt de effectiviteit van het team en zorgt ervoor dat je iedere 2-4 weken een stuk werkende software kan opleveren. U leert werken volgens Scrum methodiek.

Module: Scrum agile methodology

€ 1485 | Max: 10 | 15 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL!

 

Mobile Analytics

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Mobile analytics is vergelijkbaar met web analytics. Het geeft inzicht in het gebruik van mensen met uw mobile app. Doelen zijn onder andere: de conversie verhogen, de user experience te verbeteren en nog veel meer.

Module: Mobile Analytics

€ 1.485 | Max: 10 | 15 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

 

Business objects

Weesperstraat 61

1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl
BusinessObjects (Dashboards & Management Information BO) is een BI software vendor. Twee jaar geleden is het gefuseerd met Dashboards & Management Information en behoort daardoor nu tot het BI-portfolio van Dashboards & Management Information. Dashboards & Management Information BO is state-of-the-art tool en is het mogelijk om vanuit meerdere bronnen complexe berekeningen te maken

Module: Business objects

€ 1.287,00 | Max: 10 | 13 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

Tableau

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Met Tableau software kan iedereen data analyseren, visualiseren en delen. U leert trends en verbanden leggen met business data. Gartner  heeft Tableau vier jaar op rij als leider in de BI Magic Quadrant ingedeeld.

Module: Tableau

€ 594 | Max: 10 | 6 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

Alternatieven voor Dashboards & Management Information Big Data Business School opleiding nederland

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de avond Big Data Business School in Amsterdam:

 

ERP voor beginners

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Je leert de belangrijkste functionaliteiten van een ERP-systeem begrijpen en de relatie tussen de verschillende bedrijfsprocessen.

Module: ERP For Beginners

€ 1583,00 | Max: 10 | 17 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam.

 

Performance Management training

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl
Performance management helpt organisaties met het realiseren van de financiële bedrijfs doelen. U leert een performance management strategie te ontwERP software.

Module: Performance management training

€ 1.485 | Max: 10 | 15 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

 

Business Intelligence Tools

Weesperstraat 61

1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Business Intelligence (BI) tools geven inzicht in financiële processen en resultaten. Deze inzichten leiden tot innovatieve oplossingen, ruimte tot verbetering en nieuwe ideeën.

U leert werken met state-of-the-art BI tools in een real life BI business case.

Module: Business Intelligence Tools

€ 1.485 | Max: 10 | 15 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam.

 

Business Intelligence Strategy

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl
BI strategy is een businessplan met als doel lange termijn doelstellingen te realiseren met betrekking tot business intelligence.

BI is een technologie, structuur en een methodiek die managers en organisaties ondersteunt bij het nemen van managementbeslissingen op basis van data vanuit  verschillende data bronnen. Met als output: grafieken, tabellen, performance rapporten en dashboards. U leert een BI strategy ontwikkelen.

Module: Business intelligence strategy

€ 1.485| Max: 10 | 15 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

 

Data Warehousing

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Data warehousing (DWH) wordt gebruikt voor verschillende doelen: het ophalen van en rapporteren over grote hoeveelheden financiële data; het uitvoeren van complexe real-time berekeningen; dynamische rapporten beschikbaar maken voor een groot aantal gelijktijdige gebruikers. U leert data warehouse concepten te begrijpen in relatie met ERP en business processen.
Module: Data Warehousing

€ 1485,00 | Max: 10 | 15 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

Data Visualization

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Data visualization is de presentatie van business gegevens in een afbeelding of grafisch formaat. Het geeft managers een andere kijk op grote hoeveelheden aan data,; hierdoor wordt het mogelijk om moeilijke begrippen te kunnen vatten of om nieuwe patronen te kunnen identificeren. U leert hoe u data op een eenvoudige manier kunt visualiseren.

Module: Data Visualization

€ 1.485 | Max: 10 | 15 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

Business intelligence competency Center

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Een Business Intelligence Competency Center (BICC) richt zich op het gebruik van BI binnen een organisatie. Het doel is om BI op een effectieve en efficiënte manier in te kunnen zetten binnen een shared service organisatie. U leert het ontwERP software van BICC

Module: Business Intelligence Center (BICC)

€ 1.4585 | Max: 10 | 15 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

Business Analyst

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl
De business analyst functie wordt steeds belangrijker bij het afstemmen van IT op eisen en wensen van financiële business processen. U leert te functioneren als Business Analyst. U leert werken in een BI project.

Module: Business Analyst

€ 1.485 | Max: 10 | 15 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

 

Scrum agile methodology

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Scrum is hedendaags één van de meest gebruikte agile frameworks. Scrum kan worden ingezet om in teamverband op een effectieve en flexibele manier software te ontwikkelen. Scrum verhoogt de effectiviteit van het team en zorgt ervoor dat je iedere 2-4 weken een stuk werkende software kan opleveren. U leert werken volgens Scrum methodiek.

Module: Scrum agile methodology

€ 1415 | Max: 10 | 15 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL!

 

Mobile Analytics

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Mobile analytics is vergelijkbaar met web analytics. Het geeft inzicht in het gebruik van mensen met uw mobile app. Doelen zijn onder andere: de conversie verhogen, de user experience te verbeteren en nog veel meer.

Module: Mobile Analytics

€ 1.683 | Max: 10 | 17 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

 

Business objects

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

BusinessObjects (Dashboards & Management Information BO) is een BI software vendor. Twee jaar geleden is het gefuseerd met Dashboards & Management Information en behoort daardoor nu tot het BI-portfolio van Dashboards & Management Information. Dashboards & Management Information BO is state-of-the-art tool en is het mogelijk om vanuit meerdere bronnen complexe berekeningen te maken

Module: Business objects

€ 1.584,00 | Max: 10 | 15 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

Tableau

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Met Tableau software kan iedereen data analyseren, visualiseren en delen. U leert trends en verbanden leggen met business data. Gartner  heeft Tableau vier jaar op rij als leider in de BI Magic Quadrant ingedeeld.

Module: Tableau

€ 594 | Max: 10 | 6 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

Alternatieven voor Dashboards & Management Information Big Data Business School opleiding nederland

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de weekend Big Data Business School in Amsterdam:

 

ERP voor beginners

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Je leert de belangrijkste functionaliteiten van een ERP-systeem begrijpen en de relatie tussen de verschillende bedrijfsprocessen.

Module: ERP For Beginners

€ 1485 | Max: 10 | 15 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam.

 

Performance Management training

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl
Performance management helpt organisaties met het realiseren van de financiële bedrijfs doelen. U leert een performance management strategie te ontwERP software en.

Module: Performance management training

€ 1.485| Max: 10 | 15 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

 

Business Intelligence Tools

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Business Intelligence (BI) tools geven inzicht in financiële processen en resultaten. Deze inzichten leiden tot innovatieve oplossingen, ruimte tot verbetering en nieuwe ideeën.

U leert werken met state-of-the-art BI tools in een real life BI business case.

Module: Business Intelligence Tools

€ 1.485,00 | Max: 10 | 15 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam.

 

Business Intelligence Strategy

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl
BI strategy is een businessplan met als doel lange termijn doelstellingen te realiseren met betrekking tot business intelligence.

BI is een technologie, structuur en een methodiek die managers en organisaties ondersteunt bij het nemen van managementbeslissingen op basis van data vanuit  verschillende data bronnen. Met als output: grafieken, tabellen, performance rapporten en dashboards. U leert een BI strategy ontwikkelen.

Module: Business intelligence strategy

€ 1.485| Max: 10 | 15 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

 

Data Warehousing

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Datawarehousing (DWH) wordt gebruikt voor verschillende doelen: het ophalen van en rapporteren over grote hoeveelheden financiële data; het uitvoeren van complexe real-time berekeningen; dynamische rapporten beschikbaar maken voor een groot aantal gelijktijdige gebruikers. U leert data warehouse concepten te begrijpen in relatie met ERP en business processen.
Module: Data Warehousing

€ 1485,00 | Max: 10 | 15 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

Data Visualization

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Data visualization is de presentatie van business gegevens in een afbeelding of grafisch formaat. Het geeft managers een andere kijk op grote hoeveelheden aan data,; hierdoor wordt het mogelijk om moeilijke begrippen te kunnen vatten of om nieuwe patronen te kunnen identificeren. U leert hoe u data op een eenvoudige manier kunt visualiseren.

Module: Data Visualization

€ 1.485 | Max: 10 | 15 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

 

Business intelligence competency Center

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Een Business Intelligence Competency Center (BICC) richt zich op het gebruik van BI binnen een organisatie. Het doel is om BI op een effectieve en efficiënte manier in te kunnen zetten binnen een shared service organisatie. U leert het ontwERP softwar een van BICC

Module: Business Intelligence Center (BICC)

€ 1.485 | Max: 10 | 15 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

Business Analyst

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl
De business analyst functie wordt steeds belangrijker bij het afstemmen van IT op eisen en wensen van financiële business processen. U leert te functioneren als Business Analyst. U leert werken in een BI project.

Module: Business Analyst

€ 1.485 | Max: 10 | 15 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

 

Scrum agile methodology

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Scrum is hedendaags één van de meest gebruikte agile frameworks. Scrum kan worden ingezet om in teamverband op een effectieve en flexibele manier software te ontwikkelen. Scrum verhoogt de effectiviteit van het team en zorgt ervoor dat je iedere 2-4 weken een stuk werkende software kan opleveren. U leert werken volgens Scrum methodiek.

Module: Scrum agile methodology

€ 1485 | Max: 10 | 15 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL!

 

Mobile Analytics

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Mobile analytics is vergelijkbaar met web analytics. Het geeft inzicht in het gebruik van mensen met uw mobile app. Doelen zijn onder andere: de conversie verhogen, de user experience te verbeteren en nog veel meer.

Module: Mobile Analytics

€ 1.485 | Max: 10 | 15 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

 

Business objects

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

BusinessObjects (Dashboards & Management Information BO) is een BI software vendor. Twee jaar geleden is het gefuseerd met Dashboards & Management Information en behoort daardoor nu tot het BI-portfolio van Dashboards & Management Information. Dashboards & Management Information BO is state-of-the-art tool en is het mogelijk om vanuit meerdere bronnen complexe berekeningen te maken

Module: Business objects

€ 1.485 | Max: 10 | 15 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

Tableau

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Met Tableau software kan iedereen data analyseren, visualiseren en delen. U leert trends en verbanden leggen met business data. Gartner  heeft Tableau vier jaar op rij als leider in de BI Magic Quadrant ingedeeld.

Module: Tableau

€ 495 | Max: 10 | 5 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

Alternatieven Dashboards & Management Information Big Data Business School opleiding nederland

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de in company Big Data Business School in Amsterdam:

 

ERP voor beginners

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Je leert de belangrijkste functionaliteiten van een ERP-systeem begrijpen en de relatie tussen de verschillende bedrijfsprocessen.

Module: ERP For Beginners

€ 1.485,00 | Max: 10 | 15 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam.

 

Performance Management training

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl
Performance management helpt organisaties met het realiseren van de financiële bedrijfs doelen. U leert een performance management strategie te ontwERP software.

Module: Performance management training

€ 1.485| Max: 10 | 15 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

Business Intelligence Tools

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Business Intelligence (BI) tools geven inzicht in financiële processen en resultaten. Deze inzichten leiden tot innovatieve oplossingen, ruimte tot verbetering en nieuwe ideeën.

U leert werken met state-of-the-art BI tools in een real life BI business case.

Module: Business Intelligence Tools

€ 1.485,00 | Max: 10 | 15 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam.

 

Business Intelligence Strategy

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl
BI strategy is een businessplan met als doel lange termijn doelstellingen te realiseren met betrekking tot business intelligence.

BI is een technologie, structuur en een methodiek die managers en organisaties ondersteunt bij het nemen van managementbeslissingen op basis van data vanuit  verschillende data bronnen. Met als output: grafieken, tabellen, performance rapporten en dashboards. U leert een BI strategy ontwikkelen.

Module: Business intelligence strategy

€ 1.485| Max: 10 | 15 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

Data Warehousing

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Datawarehousing (DWH) wordt gebruikt voor verschillende doelen: het ophalen van en rapporteren over grote hoeveelheden financiële data; het uitvoeren van complexe real-time berekeningen; dynamische rapporten beschikbaar maken voor een groot aantal gelijktijdige gebruikers. U leert data warehouse concepten te begrijpen in relatie met ERP en business processen.
Module: Data Warehousing

€ 2.236,50 | Max: 10 | 15 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

Data Visualization

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Data visualization is de presentatie van business gegevens in een afbeelding of grafisch formaat. Het geeft managers een andere kijk op grote hoeveelheden aan data,; hierdoor wordt het mogelijk om moeilijke begrippen te kunnen vatten of om nieuwe patronen te kunnen identificeren. U leert hoe u data op een eenvoudige manier kunt visualiseren.

Module: Data Visualization

€ 1.256 | Max: 10 | 15 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

 

Business intelligence competency Center

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Een Business Intelligence Competency Center (BICC) richt zich op het gebruik van BI binnen een organisatie. Het doel is om BI op een effectieve en efficiënte manier in te kunnen zetten binnen een shared service organisatie. U leert het ontwERP software van BICC

Module: Business Intelligence Center (BICC)

€ 1.256 | Max: 10 | 15 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

Business Analyst

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl
De business analyst functie wordt steeds belangrijker bij het afstemmen van IT op eisen en wensen van financiële business processen. U leert te functioneren als Business Analyst. U leert werken in een BI project.

Module: Business Analyst

€ 1.256 | Max: 10 | 15 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

 

Scrum agile methodology

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Scrum is hedendaags één van de meest gebruikte agile frameworks. Scrum kan worden ingezet om in teamverband op een effectieve en flexibele manier software te ontwikkelen. Scrum verhoogt de effectiviteit van het team en zorgt ervoor dat je iedere 2-4 weken een stuk werkende software kan opleveren. U leert werken volgens Scrum methodiek.

Module: Scrum agile methodology

€ 415 | Max: 10 | 15 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL!

 

Mobile Analytics

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Mobile analytics is vergelijkbaar met web analytics. Het geeft inzicht in het gebruik van mensen met uw mobile app. Doelen zijn onder andere: de conversie verhogen, de user experience te verbeteren en nog veel meer.

Module: Mobile Analytics

€ 1.999 | Max: 10 | 15 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

 

Business objects

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

BusinessObjects (Dashboards & Management Information BO) is een BI software vendor. Twee jaar geleden is het gefuseerd met Dashboards & Management Information en behoort daardoor nu tot het BI-portfolio van Dashboards & Management Information. Dashboards & Management Information BO is state-of-the-art tool en is het mogelijk om vanuit meerdere bronnen complexe berekeningen te maken

Module: Business objects

€ 1.600 | Max: 10 | 15 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

Tableau

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: training@xadat.nl

Met Tableau software kan iedereen data analyseren, visualiseren en delen. U leert trends en verbanden leggen met business data. Gartner  heeft Tableau vier jaar op rij als leider in de BI Magic Quadrant ingedeeld.

Module: Tableau

€ 425 | Max: 10 | 6 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij XADAT.NL ! En kies voor de dag Big Data Business School in Amsterdam

 

 

Skills

ERP software Big Data Business School, Big Data Business School ERP software, ERP software opleiding, ERP software nederland, Dashboards & Management Information, Dashboards & Management Information hana, Dashboards & Management Information software, what is Dashboards & Management Information, Dashboards & Management Information meaning, software, Dashboards & Management Information education, Dashboards & Management Information hana certification, human resource management, change management, strategic management, Dashboards & Management Information, performance management, performance appraisal, key performance indicators, performance review, change management process, performance management system, performance evaluation, performance management process, change management models, performance measurement, Dashboards & Management Information, performance review template, what is performance management, performance review examples, performance appraisal methods, employee evaluation form, performance appraisal form, appraisal form, performance reviews, employee evaluation, performance metrics, performance assessment, performance review Noord-Holland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, The Hague, Utrecht, Eindhoven, Noord-Brabant, Tilburg, Groningen, Dashboards & Management Information, Flevoland, Almere, Breda, Noord-Brabant, Nijmegen, Apeldoorn, Gelderland, Haarlem, Noord-Holland, Haarlem, Overijssel, Enschede, Arnhem, Gelderland, Amersfoort, Dashboards & Management Information

Shanghai, Karachi, Beijing, Lagos, Delhi, Tianjin, Istanbul, Tokyo, Guangzhou, Dashboards & Management Information Mumbai, Moscow, São Paulo, Shenzhen, Jakarta, Seoul, Dashboards & Management Information, Kinshasa, Cairo, Lahore, Mexico City, Lima

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.