Google Analytics Training - XADAT.COM
16080
page-template-default,page,page-id-16080,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Google Analytics Training

Bel Mr Data Amsterdam voor de: Google Analytics Training.

Een training op maat

Vragen en cases vanuit je eigen organisatie inbrengen;
Inhoud direct toepasbaar op de eigen werksituatie;
Een training in teamverband;
Geen reistijd.

Het doel?
Meten is weten, maar weet je eigenlijk wel wat je meet? Niet alleen het rapporteren van data maar het kunnen interpreteren en hierop sturen is waar het om draait. Leer het om statistieken te vertalen naar verbetering van je website en behaal meer conversies.

Voor wie?
Onze Google Analytics training op maat is geschikt voor onder andere: content managers, webmasters, tekstschrijvers, redacteuren maar ook gewoon voor mensen die meer willen weten over Google Analytics.

Inhoud
Tijdens deze praktijkgerichte Google Analytics training wordt u stap voor stap uitgelegd hoe Google Analytics werkt. In het tweede deel van de cursus gaat u dieper in op verschillende rapportages. U leert hoe u deze rapporten interpreteert en de verkregen informatie vertaalt naar effectieve verbeteracties voor uw website, webshop, Adwords en andere online campagnes. De onderwerpen die aan bod komen zijn als volgt; – Introductie van webanalytics. Wat is het, wat kan je ermee, hoe succesvol toe te passen – Welke zaken meten om succesvol met site of andere marketing middelen actief te zijn – Doelstellingen, KPI’s en targets bepalen om te sturen op het behalen van doelen – Hoe Analytics rapportages te interpreteren zodat uw resultaatgericht bezig bent – Een Google Analytics account installeren – Uitleg over Google Analytics functionaliteiten, gebruikte termen en de do’s & dont’s – Opzetten en toepassen van een Google Analytics dashboard – Toelichting over het kiezen en inzetten van verschillende rapportage mogelijkheden – Achterhalen welke webpagina’s webbezoekers bezoeken, of ze verleid worden etc. – Koppeling tussen Google Adwords en Google Analytics – Achterhalen welke marketing activiteiten (in)direct bijdragen tot het behalen van doelen – Breng uw wensen in over uw Google Analytics gedurende deze cursus voor uw organisatie

Over Xadat big data university
XADAT Big Data University biedt u opleidingen, trainingen, begeleiding en advisering, om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van uw performance en die van collega’s in uw onderneming. Wij zijn experts in Analyzing Data Analytics Technology.
Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van Big Data Analytics. Samen met gecertificeerde data analytics experts uit de praktijk geven wij verschillende opleidingen en cursussen in Business Intelligence trainingen. Zo bieden wij verschillende modules aan op onze Big Data University in verschillende studievormen en verlenen onze consultants hun expertise bij strategische vraagstukken.

Praktijkrelevant opleiden
Voor ons is het belangrijk dat wat u bij ons leert, relevant is voor de werkzaamheden die u in uw onderneming uitvoert. Omdat onze opleiders de IT-praktijk uit ervaring goed kennen en ook in hun huidige rol op regelmatige basis IT-projecten voor XADAT uitvoeren, snappen we goed wat voor u speelt. Met uw praktijkcases kunt u bij ons terecht.

Boven verwachting
Om boven verwachting te kunnen presteren, willen we een goed beeld hebben van wat u van ons verwacht. Daarom besteden we vooraf aandacht aan het peilen van de wensen waarmee u naar ons bent toegekomen.
We streven er naar deze verwachtingen te overtreffen. Daarom houden we steeds in de gaten of u tevreden bent, sturen waar nodig bij en bespreken na afloop met u of wij uw verwachting inderdaad hebben overtroffen. Uw commentaar dient als input om het de volgende keer nóg beter te doen.

Verder helpen
U en wij zijn ermee gebaat, dat we u daadwerkelijk verder helpen. Wij willen kortom dat u na een opleiding beter functioneert. Daarom investeren we in een langdurige relatie met u. Regelmatig horen we terug dat we ons doel daadwerkelijk bereiken.

Passie
Passie kunt u bij ons herkennen in gedrevenheid, betrokkenheid, kwaliteitsdrang en de wil om constant mee te blijven veranderen met de vraag van onze klanten. Concreet vindt u onze passie het meest terug in het vakmanschap dat we u bieden als gesprekpartner en opleider in het ICT-vakgebied.