Functioneel beheer in de praktijk Training (avond) - XADAT.COM
16077
page-template-default,page,page-id-16077,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Functioneel beheer in de praktijk Training (avond)

Bel Mr Data Amsterdam voor de: Functioneel beheer in de praktijk Training.

Functioneel beheer in praktijk is een training waarin niet alleen de processen volgens de al meer bekende BiSL methodiek worden uitgelegd, maar waar we ook aan de inrichting, sturing, cultuur en andere zaken denken. Veelal lopen cursisten weg van een cursus BiSL met de gedachte “En nu?” Dat gat vullen we op door inzicht te geven in de organisatie die moet ontstaan volgens de checklist BiSL. Deze opleiding is dan ook een combinatie van de standaard 3-daagse BiSL training uitgebreid met genoemde onderwerpen.

Naast het opstellen van processen kijken we naar het organisatie gedeelte. Hierbij is het van belang de processen te kunnen koppelen aan de werkelijkheid. Voor veel personen een lastige stap. We maken in de training gebruik van veel voorbeelden en oefeningen om het geleerde kracht te geven.

In deze training besteden we ook aandacht aan de belangrijkste persoonlijke vaardigheden voor het BIM domein. We leren de cursist inzicht te krijgen in de relaties en de gedragingen. We willen dat de cursist bewust wordt van de omgeving en daar dan invloed op kan uitoefenen.

Kortom, we willen alle facetten van het domein laten zien en voelen.

Inleiding
Functioneel beheer in praktijk is een training van 3 dagen (sessies van 4 uur p/d) waarin niet alleen de processen volgens de al meer bekende BiSL methodiek worden uitgelegd, maar waar we ook aan de inrichting, sturing, cultuur en andere zaken denken. Veelal lopen cursisten weg van een cursus BiSL met de gedachte “En nu?” Dat gat vullen we op door inzicht te geven in de organisatie die moet ontstaan volgens de checklist BiSL. Naast het opstellen van processen kijken we naar het organisatie gedeelte. Hierbij is het van belang de processen te kunnen koppelen aan de werkelijkheid. Voor veel personen een lastige stap. We maken in de training gebruik van veel voorbeelden en oefeningen om het geleerde kracht te geven. In deze workshop besteden we ook aandacht aan de belangrijkste persoonlijke vaardigheden voor het BIM domein. We leren de cursist inzicht te krijgen in de relaties en de gedragingen. We willen dat de cursist bewust wordt van de omgeving en daar dan invloed op kan uitoefenen. Kortom, we willen alle facetten van het domein laten zien en voelen.

Inhoud
– Procesgedeelte – BiSL methodiek, processen – Inrichten van FB processen – Inrichten van BIM processen – Beschrijven rollen – Organisatie gedeelte – Beschrijven functies en afdelingen – Beschrijven sturing en managementstijl – Cultuur en gedrag van de organisatie – Samenwerking met stakeholders – Persoonlijke gedeelte – Kennis voor FB en IA – Omgaan met stakeholders – Overtuigen en be nvloeden – Kernkwaliteiten Documentatie ‘ Opstellen behoefte/ informatie analyse ‘ Opstellen FO/ SR ‘ Opstellen relevantie werk documentatie ‘ Bouwen van een aantal workflows

Over Xadat big data university
XADAT Big Data University biedt u opleidingen, trainingen, begeleiding en advisering, om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van uw performance en die van collega’s in uw onderneming. Wij zijn experts in Analyzing Data Analytics Technology.
Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van Big Data Analytics. Samen met gecertificeerde data analytics experts uit de praktijk geven wij verschillende opleidingen en cursussen in Business Intelligence trainingen. Zo bieden wij verschillende modules aan op onze Big Data University in verschillende studievormen en verlenen onze consultants hun expertise bij strategische vraagstukken.

Praktijkrelevant opleiden
Voor ons is het belangrijk dat wat u bij ons leert, relevant is voor de werkzaamheden die u in uw onderneming uitvoert. Omdat onze opleiders de IT-praktijk uit ervaring goed kennen en ook in hun huidige rol op regelmatige basis IT-projecten voor XADAT uitvoeren, snappen we goed wat voor u speelt. Met uw praktijkcases kunt u bij ons terecht.

Boven verwachting
Om boven verwachting te kunnen presteren, willen we een goed beeld hebben van wat u van ons verwacht. Daarom besteden we vooraf aandacht aan het peilen van de wensen waarmee u naar ons bent toegekomen.
We streven er naar deze verwachtingen te overtreffen. Daarom houden we steeds in de gaten of u tevreden bent, sturen waar nodig bij en bespreken na afloop met u of wij uw verwachting inderdaad hebben overtroffen. Uw commentaar dient als input om het de volgende keer nóg beter te doen.

Verder helpen
U en wij zijn ermee gebaat, dat we u daadwerkelijk verder helpen. Wij willen kortom dat u na een opleiding beter functioneert. Daarom investeren we in een langdurige relatie met u. Regelmatig horen we terug dat we ons doel daadwerkelijk bereiken.

Passie
Passie kunt u bij ons herkennen in gedrevenheid, betrokkenheid, kwaliteitsdrang en de wil om constant mee te blijven veranderen met de vraag van onze klanten. Concreet vindt u onze passie het meest terug in het vakmanschap dat we u bieden als gesprekpartner en opleider in het ICT-vakgebied.