E-learning - XADAT.COM
4574
page-template-default,page,page-id-4574,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

E-learning

Versnel je carrière met Mr. Data Amsterdam omscholing naar ict / BI Consultant. In 50 intensieve dagen leer je de beginselen van ERP/ SAP systemen, Business Intelligence en Web Analytics (SEO Search engine optimization). Je gaat hard aan de slag met zowel studiemateriaal, relevante praktijkcases en de nieuwste software producten.

E-Learning les materiaal bij Mr Data Business School.

1. MacBook Air in bruikleen.

Bij Mr. Data – Business School faciliteren wij jou met een MacBook Air tijdens je studie periode. Door de compactheid en zijn gewicht neem je deze laptop makkelijk met je mee. Groot pluspunt van MacBook Air is ook de batterijduur, die bij normaal gebruik richting de 12 uur gaat. Om die tijd goed te benutten zit er een SSD in, zodat al je programma’s binnen een paar seconden opstarten.

2. Mix van klassikaal privéles en digitaal onderwijs.

Mr. Data zorgt dat jij overal toegang hebt tot onze state of the art e-learning
omgeving. Blended learning, hét antwoord in het onderwijs van vandaag de dag. Het kan gedefinieerd worden als een mengvorm van face-to-face onderwijs en online leren (e Learning). Jij kunt zelf kiezen waar je wilt leren (op school, thuis of ergens anders) en wanneer jij wilt leren (onder schooltijd, ’s avonds of in het weekend).

3. Toegang tot Lynda.com.

Dit netwerk is onderdeel van ‘s wereldsgrootste netwerkorganisatie Linkedin en behoort tot een zeer belangrijk online leerplatform. Je kunt overal online leren, je hoeft je niet te verplaatsen en je leert wanneer het je uit komt.

4. Toegang tot Online Video Conferencing Service (ZOOM).

Mr. Data Amsterdam loopt voorop op het gebied van cloud video learning via Zoom. Zoom is een cloud videoconferencing systeem en verenigd eenvoudig online vergaderingen, groep messaging en een software-defined conferentieruimte oplossing in een eenvoudig te gebruiken platform. Deze software biedt de beste video, audio en wireless-screen sharing ervaring in Windows, Mac, Linux en Android systemen.

5. Toegang tot SpeechSchool.tv

Onze partner Speechschool zorgt ervoor dat u uw skills op het gebied van de Engelse taal en public speaker (speeches geven) verbeterd. Beheersing, uitspraak, grammaticaal, maar ook het vertrouwen opbouwen om te presenteren. Daarnaast is het één van de beste scholen op het gebied van online speech training.