data warehousing concepts - XADAT.COM
3447
page-template-default,page,page-id-3447,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

data warehousing concepts

Data warehousing (DWH) wordt gebruikt voor verschillende doelen: het ophalen van en rapporteren over grote hoeveelheden financiele data; het uitvoeren van complexe real-time berekeningen; dynamische rapporten beschikbaar maken voor een groot aantal gelijktijdige gebruikers. U leert data warehouse concepten te begrijpen in relatie met ERP en business processen.

PERFORMANCE MANAGEMENT COURSE AMSTERDAM

 

Voeg nieuwe IT skills aan uw CV!

Schrijf je in voor de module: data warehousing! Wil je graag studeren naast je baan? Nieuw in de wereld van Big Data & BI analytics ? dan is XADAT.NL een passende opleiding voor jou. 

Wat leert u in deze module

Big data university

De module is waardevol voor studenten die nu en in de toekomst willen werken of te maken krijgen met data warehousing concepts.  En voor bedrijven die zich nog oriënteren op een data warehousing of zich reeds in de selectiefase bevinden. U leert de belangrijkste functionaliteiten van een data warehousing concepts. Na het afronden van de module data warehousing concept bent u in staat de belangrijkste functionaliteiten van een data warehousing te begrijpen.

inschrijven

Flexibel klassikaal studeren

dancer-pose

check-mark Dag opleiding

check-mark Avondopleiding

check-mark Zaterdag opleiding

check-mark Incompany