Data Visualization Training - XADAT.COM
16058
page-template-default,page,page-id-16058,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Data Visualization Training

Bel Mr Data Amsterdam voor de: Data Visualization Training. In deze opleiding leert u hoe datavisualisaties worden gebruikt om kwantitatieve data weer te geven. Veel datavisualisaties uit de praktijk zijn echter slecht leesbaar en/of misleidend en slagen er niet in om de kwantitatieve boodschap effectief te communiceren. Het effectief vormgeven van datavisualisaties is een kunst, maar daarmee niet onmogelijk.

Met behulp van eenvoudige principes en inzichten over de manier waarop mensen informatie verwerken, leert u datavisualisaties leesbaar, toegankelijk en begrijpelijk maken. In deze cursus gaan we met het boek ‘Show me the Numbers’ van Stephen Few met veel voorbeelden in op het effectief weergeven van data. U leert de belangrijkste technieken en principes voor effectieve datavisualisaties. Deze principes brengen we in de praktijk met oefeningen voor het (her-)ontwerpen van dashboards.

Data visualization is de presentatie van business gegevens in een afbeelding of grafisch formaat. Het geeft managers een andere kijk op grote hoeveelheden aan data,; hierdoor wordt het mogelijk om moeilijke begrippen te kunnen vatten of om nieuwe patronen te kunnen identificeren. U leert hoe u data op een eenvoudige manier kunt visualieren.

Flexibel klassikaal studeren

— Dag opleiding

— Avondopleiding

— Zaterdag opleiding

— Incompany

De cursus bestaad uit 4 sessies.

Sessie 1

— Import data files (excel files, tab-delimited, csv, etc.);

— Do calculations on data;

Sessie 2

— Create data files (excel files, tab-delimited, csv, etc.);

— Produce publication-ready figures;

Sessie 3

— Eindtoets

— Groepsproject

Alternatieve voor een Data Visualization cursus:

M1: ERP for beginners

M2: Performance Management

M3: Business Intelligence Tools

M4: Data Warehousing

M5: Business Intelligence Strategy

M6: BI / Business Analyst

M7: Data Visualization

M8 Scrum Methdology

M9: BI Competency Center

M10: Mobile Analytics

M11: SAP Business Objects

M12: Tableau