Business intelligence tools - XADAT.COM
3444
page-template-default,page,page-id-3444,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Business intelligence tools

Business Intelligence (BI) tools geven inzicht in financiële processen en resultaten. Deze inzichten leiden tot innovatieve oplossingen, ruimte tot verbetering en nieuwe ideeën. U leert werken met state-of-the-art BI tools in een real life BI business case.

PERFORMANCE MANAGEMENT COURSE AMSTERDAM

Voeg nieuwe IT skills aan uw CV!

Schrijf je in voor deze module! Wil je graag studeren naast je baan? Nieuw in de wereld van Big Data & BI analytics ? dan is XADAT.NL een passende opleiding voor jou. 

Wat leert u in deze module

Big data university

De module is waardevol voor studenten die nu en in de toekomst willen werken of te maken krijgen met  Business intelligence tools.  En voor bedrijven die zich nog oriënteren op een Business intelligence tool of zich reeds in de selectiefase bevinden. U leert de belangrijkste functionaliteiten van een Business intelligence tool. Na het afronden van de module Business intelligence tools bent u in staat de belangrijkste functionaliteiten van een Business intelligence tool te begrijpen.

inschrijven

Flexibel klassikaal studeren

dancer-pose

check-mark Dag opleiding

check-mark Avondopleiding

check-mark Zaterdag opleiding

check-mark Incompany