business objects - XADAT.COM
3475
page-template-default,page,page-id-3475,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

business objects

Duur 2 dagen
Doel Deze tweedaagse training is ontworpen om u de benodigde vaardigheden aan te leren om Web Intelligence documenten te maken, die voorzien in uw rapportagebehoeften. Tevens leert u hoe u deze rapportages kunt ordenen, beheren en distribueren via het SAP BusinessObjects portaal (InfoView/ BI Launch Pad/ BI-Startpunt). Deze training maakt tevens onderdeel uit van de certificering tot SAP Certified Application Associate – Web Intelligence.

Let op: door significante verschillen in de user interface van Web Intelligence, is het van belang deze training in de juiste versie te volgen. Deze training is geschikt voor versie XI 3.x en ouder. Maakt u gebruik van versie 4.x, bekijk dan hier de beschikbare trainingsdata.

Doelgroep De training SAP BusinessObjects Web Intelligence: Report Design is bedoeld voor personen die met behulp van Web Intelligence rapportages samen willen stellen, hierop analyses willen uitvoeren en deze rapportages willen distribueren.
Voorkennis Van de deelnemers wordt aangenomen dat men beschikt over basiskennis en vaardigheden van Microsoft Internet Explorer.
Inhoud Deze tweedaagse training bestaat uit de volgende modules:

  • Inleiding in Web Intelligence
  • Web Intelligence documenten maken met queries
  • Filters toepassen op een query
  • Web Intelligence documenten ontwerpen
  • De presentatie van het document verbeteren
  • Documenten opmaken
  • Data berekenen met formules en variabelen
  • Werken met meerdere databronnen
  • Analyseren van data
  • Managen en delen van Web Intelligence documenten
Trainingsmateriaal Voor deze training maken wij gebruik van het officiële SAP BusinessObjects trainingsmateriaal. De training wordt in het Nederlands gegeven. Op verzoek kan deze training in het Engels gegeven worden. Na afloop van de training ontvangt u een officieel SAP BusinessObjects deelnamecertificaat.
Prijs
Klassikaal
€ 930,00 per persoon
Incl. trainingsmateriaal
Excl. BTW
E-learning
€ 350,00 per persoon
Incl. 6 mnd toegang tot online materiaal
Excl. BTW
Meer informatie »
Direct inschrijven »
Startdata Er zijn nog geen data bekend, neem contact op voor meer informatie.

BusinessObjects (SAP BO) is een BI software vendor. Twee jaar geleden is het gefuseerd met SAP en behoort daardoor nu tot het BI-portfolio van SAP. SAP BO is state-of-the-art tool en is het mogelijk om vanuit meerdere bronnen complexe berekeningen te maken. Middels rapporten en dashboards worden deze resultaten getoond. U leert werken met SAP BO.

PERFORMANCE MANAGEMENT COURSE AMSTERDAM