business intelligence strategy - XADAT.COM
3450
page-template-default,page,page-id-3450,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

business intelligence strategy

BI strategy is een businessplan met als doel lange termijn doelstellingen te realiseren met betrekking tot business intelligence.
BI is een technologie, structuur en een methodiek die managers en organisaties ondersteunt bij het nemen van management beslissingen op basis van data vanuit  verschillende data bronnen. Met als output: grafieken, tabellen, performance rapporten en dashboards. U leert een BI strategy ontwikkelen.

PERFORMANCE MANAGEMENT COURSE AMSTERDAM

 

Voeg nieuwe IT skills aan uw CV!

Schrijf je in voor deze module! Wil je graag studeren naast je baan? Nieuw in de wereld van Big Data & BI analytics ? dan is XADAT.NL een passende opleiding voor jou. 

Wat leert u in deze module

Big data university

De module is waardevol voor studenten die nu en in de toekomst willen werken of te maken krijgen met een business intelligence strategy.  En voor bedrijven die business intelligence strategy willen ontwikkelen. U leert de belangrijkste stappen voor een business intelligence strategy. Na het afronden van de module business intelligence strategy bent u in staat de belangrijkste stappen van een  business intelligence strategy te begrijpen.

inschrijven

Flexibel klassikaal studeren

dancer-pose

check-mark Dag opleiding

check-mark Avondopleiding

check-mark Zaterdag opleiding

check-mark Incompany