Business Analyst Cool Blue - Voeg nieuwe skills aan je CV 2017 new job
3801
post-template-default,single,single-post,postid-3801,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

business analyst cool blue 5/5 (1)

business analyst cool blue

GEZOCHT: BUSINESS ANALYST OPERATIONS.

Gewoon, doen.

Als Business Analyst zorg je ervoor dat de beschikbare data binnen Coolblue wordt ingezet om optimale beslissingen te maken.

Wat je op verjaardagen vertelt dat je doet

Als ik thuis kom zie ik scheel van de cijfertjes, maar daardoor hebben we de juiste beslissingen kunnen nemen.

Wat je écht doet als business analyst ?

 • Je maakt rapportages en dashboards die relevante drijfveren van de winstgevendheid door de hele organisatie inzichtelijk maken.
 • Je helpt je collega’s slimmere beslissingen te maken op basis van jouw scherpe analyses.
 • Je voorziet business cases en forecasts van relevante data en modellen die beslissingen kunnen ondersteunen.

Hoe je dat aanpakt

 • Je onderzoekt samen met je collega’s hoe de waardemodellen en processen per afdeling zijn opgebouwd. Op basis hiervan bepaal je welke KPI’s het meest relevant zijn om op te sturen.
 • Je vertaalt belangrijke financiële ratio’s naar onderliggende KPI’s en doelen waar mensen binnen Coolblue direct op kunnen sturen.
 • Je werkt binnen jouw domein nauw samen met intensieve gebruikers van ons BI-platform om hun vragen en wensen te vertalen in analyses of prototypes die door ons BI-team in productie kunnen worden genomen.  Je gaat aan de slag met de beschikbare data in ons datawarehouse om deze via Tableau, SQL, Excel en Powerpivot om te zetten in slimme en concrete inzichten.
 • Je werkt in een klein domeinteam van Business Analysten en je kunt makkelijk navigeren door een snelgroeiende organisatie.

Business Analyst Team

Je werkt in één van onze teams (Commercieel, Marketing, Conversie, Operations of Finance) van Business Analyst onder de eindverantwoordelijkheid van onze CFO. Deze teams zijn onderdeel van de Business Intelligence-afdeling die ook bestaat uit de centrale Scrum Teams (Platform & Reporting).Hoe je dag eruit kan zien.

De ochtend begint met een vast ritueel: de stand-up. Dagelijks bespreek je met je team de voortgang van de projecten waar jullie aan werken. Een scherpe discussie ontstaat naar aanleiding van het opstellen van targets rondom voorraadwaarde. Hoe definieer je dit zodat de incentives volledig in lijn liggen met de winstgevendheid van Coolblue? Het is een lastige discussie waar jullie niet direct uitkomen, maar het inspireert wel om met dit project aan de slag te gaan!

Na de stand-up duik je direct in een vraagstuk waar je gisteren mee bent gestart. De query, die de nodige hersenkracht van je heeft gevraagd, werpt gelukkig zijn vruchten af. Je test de resultaten met een set referentiedata. Gelukkig! Een 100 % match! De volgende stap is het maken van een concept trendrapportage om je resultaten inzichtelijk te maken. Kun je meteen de uitkomsten met een Controller doornemen.

Je sluit de dag af met een verdiepende analyse. In de maandelijkse directierapportage is je namelijk opgevallen dat de instroom van de tweedekansvoorraad onverwacht is gestegen. Je gaat op zoek naar een mogelijke verklaring, omdat je weet dat dit snel invloed heeft op de winstgevendheid van Coolblue.

Wij vragen over Business analyst ?

 • Je hebt affiniteit met data en met e-commerce
 • Je hebt een afgeronde wo-opleiding in de richting van Econom(etr)ie, (Technische) Bedrijfskunde, Informatiekunde of een soortgelijke richting met een stevige statistische component.
 • Je hebt 2 à 3 jaar werkervaring met het analyseren van data met (onder andere) SQL.
 • Ervaring met het analyseren van data binnen een operationele omgeving (voorraad, bezorging, retouren, logistiek en supply chain) is een pré.
 • Je bent 40 uur in de week beschikbaar. Voor minder doen we het niet.

Wij bieden

 • Geld.
 • Met meer dan 30 trainingen op onze eigen Coolcademy kun je elke dag een beetje beter worden.
 • Korting op alle spullen die we verkopen.
 • Een kantoor waarvan je foto’s wilt maken op een toplocatie. Vanaf Rotterdam Centraal is het 3 keer vallen voor je er bent. Oké, het is 2 minuten lopen.
 • Ongekend goede werksfeer. Met versbereide happen, maandelijkse borrels aan onze eigen bar, legendarische Coolblue-feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele, speelse afdeling.
 • 25 vakantiedagen. Als je belooft dat je terugkomt.
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
 • Een baan bij 1 van de snelst groeiende bedrijven van de Benelux.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.
 • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken met de baas.

Solliciteer naar Business Analyst

SOLLICITATIEPROCEDURE.

Zo word je een Coolblue’er.

STAP 1:

Solliciteer

Heb je gesolliciteerd? Te gek. We zullen je sollicitatie bekijken en zo snel mogelijk contact met je opnemen.

STAP 2:

Telefonisch interview

Één van onze recruiters zal je bellen zodat je ons van alles kunt vragen en waarin we alvast een beetje kennis kunnen maken.

STAP 3:

1 ste gesprek

Je komt gezellig bij ons op gesprek zodat we je allemaal moeilijke vragen kunnen stellen.

STAP 4:

Online assessment

We zullen je vragen een online test te maken. Hierin checken we of je de expertise hebt die we zoeken.

STAP 5:

2 de gesprek

Je komt nog een keer gezellig bij ons op gesprek omdat andere mensen je ook graag moeilijke vragen willen stellen.

STAP 6:

Optioneel; case

Soms vragen we je om nog een case te maken, zodat we zien wat je kan en of je het leuk vindt.

STAP 7:

Contractvoorstel

We doen je een aanbod dat je niet kunt weigeren.

STAP 8:

In dienst

Even een krabbeltje en klaar. Welkom!

Lees meer

Onze geschiedenis

Lees meer

Onze locaties

Lees meer

Onze medewerkers

Meer over Coolbluec

Vragen over vacatures?Neem contact op met Roos via roos.jansen@coolblue.nl of 010 742 16 48

Nieuwe skills toegoeven aan CV? Laat je omscholen naar ict bij  MR Data Amsterdam, Eindhoven

mr data eindhoven omscholen naar ict

 

business analyst, british airways, business analysis, junior business analyst, business analytics, business analist, financial analyst, business analyse,

 

Omscholen naar ict – Business Analyst

 

Inhoudsopgave

Over MR DATA, Business School Amsterdam Business School in Big Data 1
Omscholen naar ict – Business Analyst 2
Details opleiding 3
Inschrijven & Contact 4
Alternatieven voor Omscholen naar ict – Business Analyst

dag opleidingen

5
Alternatieven voor Omscholen naar ict – Business Analyst

avond  opleidingen

10
Alternatieven voor Omscholen naar ict – Business Analyst

weekend opleidingen

15
Alternatieven voor Omscholen naar ict – Business Analyst

in company opleidingen

20
6 Studievormen / Modules / 7 Zekerheden 25
Skills 26

 

Over MR DATA, Business School Amsterdam Business School in Big Data

MR DATA, Business School Amsterdam, Business School in Big Data biedt u opleidingen, trainingen, begeleiding en advisering, om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van uw performance en die van collega’s in uw onderneming. Wij zijn experts in Analyzing Data Analytics Technology.

 

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van Big Data Analytics. Samen met gecertificeerde data analytics experts uit de praktijk geven wij verschillende opleidingen en cursussen in Business Intelligence trainingen. Zo bieden wij verschillende modules aan op onze Business School in Big Data in verschillende studievormen en verlenen onze consultants hun expertise bij strategische vraagstukken.

 

Locatie

MR DATA, Business School Amsterdam is gevestigd in gebouw Metropool aan de Weesperstraat 61 te Amsterdam. Deze ruime kantoorruimte is verspreid over vijf verdiepingen en voelt erg modern aan. Onze locatie is zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (metrostations Waterlooplein en Weesperstraat). In de omliggende straten zijn er behoorlijk veel trendy bars en restaurants te vinden en het is op loop afstand van andere hogescholen en universiteiten.

 

Praktijkrelevant opleiden

Voor ons is het belangrijk dat wat u bij ons leert, relevant is voor de werkzaamheden die u in uw onderneming uitvoert. Omdat onze opleiders de IT-praktijk uit ervaring goed kennen en ook in hun huidige rol op regelmatige basis IT-projecten voor MR DATA, Business School Amsterdam uitvoeren, snappen we goed wat voor u speelt. Met uw praktijkcases kunt u bij ons terecht.

 

Omscholen naar ict – Business Analyst

Korte beschrijving

in deze opleiding leert u over het analyseren van de bedrijfsvereisten en bouwen de juiste oplossing toe te passen. De Omscholen naar ict – Business Analyst functie wordt steeds belangrijker bij het afstemmen van IT op eisen en wensen van financiele business processen. U leert te functioneren als Omscholen naar ict – Business Analyst. U leert werken in een BI project.

Het inrichten en verbeteren van bedrijfsprocessen is de focus van onze Business Analyse training. Bedrijfsprocessen zijn continu aan verandering onderhevig en dienen maximaal bij te dragen aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.

 

IT is veelal één van de belangrijkste instrumenten om bedrijfsprocessen effectief en efficiënt in te richten. Ingrijpende veranderingen binnen de IT zoals Outsourcing, Rightshoring en de Service georiënteerde Enterprise leiden momenteel tot een versterkte focus op de business en de bedrijfsprocessen. Tijdens deze opleiding wordt uitgebreid aandacht besteed aan de vraag: hoe kan een organisatie IT goed inzetten en aansturen? De deelnemers krijgen een brede kijk op de veelheid aan kennisgebieden rondom het vak van business analist.

 

Onderwerpen

— Verduidelijking van de rol van de business analist

— Analyseren en actie concurrerende bedrijfsbehoeften

— Dynamisch bedrijfsmodellen maken met behulp van workflow diagrammen schrijven

— Slimme zakelijke doelstellingen ondernemen

— Waarom heb je businessmodellen nodig?

— Oprichting van een business-domein voor het documenteren van de werknemers en organisatie-eenheden

— Leer hoe je efficiënt systemen, documenten, informatie en tools kunt benutten in de wereld van Omscholen naar ict – Business Analyst

Details opleiding

Niveau:                                       HBO+

 

Kosten:                                       € 1.856 Excl. BTW

 

Geldigheid Prijs:                        2016

 

Totale les duur:                          20 uur

 

Max. deelnemers:                      10

 

Tijdstip:                                       Overdag trainingen/ Avond Trainingen

 

Looptijd:                                      Doorlooptijd is afhankelijk van af te spreken datums

 

Afronding:                                   Certificaat

 

Soort locatie:                              Open inschrijving

 

Regio(‘s):                                   

‘s-Hertogenbosch,Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort,Amsterdam, Antwerpen,Apeldoorn, Arnhem,Assen, Breda, Brugge,Brussel, Delft, Den Haag, Deventer,Dordrecht, Drachten,Ede, Eindhoven,Emmen, Enschede,Gent, Gouda,Groningen, Haarlem,Haarlemmermeer,Heerenveen, Hilversum,Leeuwarden, Leiden,Luik, Maastricht,Middelburg, Nijmegen,Roermond, Rotterdam,Terneuzen, Tilburg,Utrecht, Veenendaal,Venlo, Westland,Zaanstad, Zoetermeer,Zwolle

 

INSCHRIJVEN & CONTACT

 

Wilt u meer informatie over Omscholen naar ict – Business Analyst? Neem dan vrijblijvend contact op met de programma coördinator van deze cursus. U kunt ons 7 dagen per week bereiken van 10:00 tot 22:00.

info@mr-data.nl

085 888 1851

Weesperstraat 61

1018 VN Amsterdam

MR DATA, Business School Amsterdam.NL

 

Alternatieven voor een Omscholen naar ict – Business Analyst opleiding

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.:

 

ERP voor beginners

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Je leert de belangrijkste functionaliteiten van een ERP-systeem begrijpen en de relatie tussen de verschillende bedrijfsprocessen.

Module: ERP For Beginners

€ 2.186 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee..

 

Performance Management training

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl
Performance management helpt organisaties met het realiseren van de financiële bedrijfs doelen. U leert een performance management strategy te ontwerpen.

Module: Performance management training

€ 1.175| Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Business Intelligence Tools

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Business Intelligence (BI) tools geven inzicht in financiële processen en resultaten. Deze inzichten leiden tot innovatieve oplossingen, ruimte tot verbetering en nieuwe ideeën.

U leert werken met state-of-the-art BI tools in een real life BI business case.

Module: Business Intelligence Tools

€ 1.1980,00 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee..

 

Business Intelligence Strategy

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl
BI strategy is een businessplan met als doel lange termijn doelstellingen te realiseren met betrekking tot business intelligence.

BI is een technologie, structuur en een methodiek die managers en organisaties ondersteunt bij het nemen van management beslissingen op basis van data vanuit  verschillende data bronnen. Met als output: grafieken, tabellen, performance rapporten en dashboards. U leert een BI strategy ontwikkelen.

Module: Business intelligence strategy

€ 1.800| Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Data Warehousing

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Data warehousing (DWH) wordt gebruikt voor verschillende doelen: het ophalen van en rapporteren over grote hoeveelheden financiele data; het uitvoeren van complexe real-time berekeningen; dynamische rapporten beschikbaar maken voor een groot aantal gelijktijdige gebruikers. U leert data warehouse concepten te begrijpen in relatie met ERP en business processen.
Module: Data Warehousing

€ 2.236,50 | Max: 10 | 20 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Data Visualization

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Data visualization is de presentatie van business gegevens in een afbeelding of grafisch formaat. Het geeft managers een andere kijk op grote hoeveelheden aan data,; hierdoor wordt het mogelijk om moeilijke begrippen te kunnen vatten of om nieuwe patronen te kunnen identificeren. U leert hoe u data op een eenvoudige manier kunt visualieren.

Module: Data Visualization

€ 1.856 | Max: 10 | 20 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Business intelligence competency Center

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Een Business Intelligence Competency Center (BICC) richt zich op het gebruik van BI binnen een organisatie. Het doel is om BI op een effectieve en efficiente manier in te kunnen zetten binnen een shared service organisatie. U leert het ontwerpen van BICC

Module: Business Intelligence Center (BICC)

€ 1.856 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Omscholen naar ict – Business Analyst

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl
De Omscholen naar ict – Business Analyst functie wordt steeds belangrijker bij het afstemmen van IT op eisen en wensen van financiele business processen. U leert te functioneren als Omscholen naar ict – Business Analyst. U leert werken in een BI project.

Module: Omscholen naar ict – Business Analyst

€ 1.856 | Max: 10 | 20 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Scrum agile methodology

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam  

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Scrum is hedendaags één van de meest gebruikte agile frameworks. Scrum kan worden ingezet om in teamverband op een effectieve en flexibele manier software te ontwikkelen. Scrum verhoogt de effectiviteit van het team en zorgt ervoor dat je iedere 2-4 weken een stuk werkende software kan opleveren. U leert werken volgens Scrum methodiek.

Module: Scrum agile methodology

€ 1.425 | Max: 10 | 20 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL!

 

Mobile Analytics

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Mobile analytics is vergelijkbaar met web analytics. Het geeft inzicht in het gebruik van mensen met uw mobile app. Doelen zijn onder andere: de conversie verhogen, de user experience te verbeteren en nog veel meer.

Module: Mobile Analytics

€ 1.999 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Business objects

Weesperstraat 61

1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl
BusinessObjects (SAP BO) is een BI software vendor. Twee jaar geleden is het gefuseerd met SAP en behoort daardoor nu tot het BI-portfolio van SAP. SAP BO is state-of-the-art tool en is het mogelijk om vanuit meerdere bronnen complexe berekeningen te maken

Module: Business objects

€ 1.600 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Tableau

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Met Tableau software kan iedereen data analyseren, visualiseren en delen. U leert trends en verbanden leggen met business data. Gartner  heeft Tableau vier jaar op rij als leider in de BI Magic Quadrant ingedeeld.

Module: Tableau

€ 1.425 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Alternatieven voor een Business intelligence strategy opleiding

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de avond cursus in Amsterdam:

 

ERP voor beginners

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Je leert de belangrijkste functionaliteiten van een ERP-systeem begrijpen en de relatie tussen de verschillende bedrijfsprocessen.

Module: ERP For Beginners

€ 2.186 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee..

 

Performance Management training

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl
Performance management helpt organisaties met het realiseren van de financiële bedrijfs doelen. U leert een performance management strategy te ontwerpen.

Module: Performance management training

€ 1.175| Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Business Intelligence Tools

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Business Intelligence (BI) tools geven inzicht in financiële processen en resultaten. Deze inzichten leiden tot innovatieve oplossingen, ruimte tot verbetering en nieuwe ideeën.

U leert werken met state-of-the-art BI tools in een real life BI business case.

Module: Business Intelligence Tools

€ 1.1980,00 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee..

 

Business Intelligence Strategy

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl
BI strategy is een businessplan met als doel lange termijn doelstellingen te realiseren met betrekking tot business intelligence.

BI is een technologie, structuur en een methodiek die managers en organisaties ondersteunt bij het nemen van managementbeslissingen op basis van data vanuit  verschillende data bronnen. Met als output: grafieken, tabellen, performance rapporten en dashboards. U leert een BI strategy ontwikkelen.

Module: Business intelligence strategy

€ 1.800| Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Data Warehousing

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Data warehousing (DWH) wordt gebruikt voor verschillende doelen: het ophalen van en rapporteren over grote hoeveelheden financiële data; het uitvoeren van complexe real-time berekeningen; dynamische rapporten beschikbaar maken voor een groot aantal gelijktijdige gebruikers. U leert data warehouse concepten te begrijpen in relatie met ERP en business processen.
Module: Data Warehousing

€ 2.236,50 | Max: 10 | 20 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Data Visualization

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Data visualization is de presentatie van business gegevens in een afbeelding of grafisch formaat. Het geeft managers een andere kijk op grote hoeveelheden aan data,; hierdoor wordt het mogelijk om moeilijke begrippen te kunnen vatten of om nieuwe patronen te kunnen identificeren. U leert hoe u data op een eenvoudige manier kunt visualiseren.

Module: Data Visualization

€ 1.856 | Max: 10 | 20 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Business intelligence competency Center

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Een Business Intelligence Competency Center (BICC) richt zich op het gebruik van BI binnen een organisatie. Het doel is om BI op een effectieve en efficiente manier in te kunnen zetten binnen een shared service organisatie. U leert het ontwerpen van BICC

Module: Business Intelligence Center (BICC)

€ 1.856 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Omscholen naar ict – Business Analyst

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl
De Omscholen naar ict – Business Analyst functie wordt steeds belangrijker bij het afstemmen van IT op eisen en wensen van financiele business processen. U leert te functioneren als Omscholen naar ict – Business Analyst. U leert werken in een BI project.

Module: Omscholen naar ict – Business Analyst

€ 1.856 | Max: 10 | 20 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Scrum agile methodology

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam  

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Scrum is hedendaags één van de meest gebruikte agile frameworks. Scrum kan worden ingezet om in teamverband op een effectieve en flexibele manier software te ontwikkelen. Scrum verhoogt de effectiviteit van het team en zorgt ervoor dat je iedere 2-4 weken een stuk werkende software kan opleveren. U leert werken volgens Scrum methodiek.

Module: Scrum agile methodology

€ 1.425 | Max: 10 | 20 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL!

 

Mobile Analytics

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Mobile analytics is vergelijkbaar met web analytics. Het geeft inzicht in het gebruik van mensen met uw mobile app. Doelen zijn onder andere: de conversie verhogen, de user experience te verbeteren en nog veel meer.

Module: Mobile Analytics

€ 1.999 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterda

 

Business objects

Weesperstraat 61

1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl
BusinessObjects (SAP BO) is een BI software vendor. Twee jaar geleden is het gefuseerd met SAP en behoort daardoor nu tot het BI-portfolio van SAP. SAP BO is state-of-the-art tool en is het mogelijk om vanuit meerdere bronnen complexe berekeningen te maken

Module: Business objects

€ 1.600 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Tableau

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Met Tableau software kan iedereen data analyseren, visualiseren en delen. U leert trends en verbanden leggen met business data. Gartner  heeft Tableau vier jaar op rij als leider in de BI Magic Quadrant ingedeeld.

Module: Tableau

€ 1.425 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Alternatieven voor een Omscholen naar ict – Business Analyst opleiding

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de weekend cursus in Amsterdam:

 

ERP voor beginners

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Je leert de belangrijkste functionaliteiten van een ERP-systeem begrijpen en de relatie tussen de verschillende bedrijfsprocessen.

Module: ERP For Beginners

€ 2.186 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee..

 

Performance Management training

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl
Performance management helpt organisaties met het realiseren van de financiële bedrijfs doelen. U leert een performance management strategy te ontwerpen.

Module: Performance management training

€ 1.175| Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Business Intelligence Tools

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Business Intelligence (BI) tools geven inzicht in financiële processen en resultaten. Deze inzichten leiden tot innovatieve oplossingen, ruimte tot verbetering en nieuwe ideeën.

U leert werken met state-of-the-art BI tools in een real life BI business case.

Module: Business Intelligence Tools

€ 1.1980,00 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee..

 

Business Intelligence Strategy

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl
BI strategy is een businessplan met als doel lange termijn doelstellingen te realiseren met betrekking tot business intelligence.

BI is een technologie, structuur en een methodiek die managers en organisaties ondersteunt bij het nemen van managementbeslissingen op basis van data vanuit  verschillende data bronnen. Met als output: grafieken, tabellen, performance rapporten en dashboards. U leert een BI strategy ontwikkelen.

Module: Business intelligence strategy

€ 1.800| Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Data Warehousing

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Data warehousing (DWH) wordt gebruikt voor verschillende doelen: het ophalen van en rapporteren over grote hoeveelheden financiële data; het uitvoeren van complexe real-time berekeningen; dynamische rapporten beschikbaar maken voor een groot aantal gelijktijdige gebruikers. U leert data warehouse concepten te begrijpen in relatie met ERP en business processen.
Module: Data Warehousing

€ 2.236,50 | Max: 10 | 20 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Data Visualization

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Data visualization is de presentatie van business gegevens in een afbeelding of grafisch formaat. Het geeft managers een andere kijk op grote hoeveelheden aan data,; hierdoor wordt het mogelijk om moeilijke begrippen te kunnen vatten of om nieuwe patronen te kunnen identificeren. U leert hoe u data op een eenvoudige manier kunt visualiseren.

Module: Data Visualization

€ 1.856 | Max: 10 | 20 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Business intelligence competency Center

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Een Business Intelligence Competency Center (BICC) richt zich op het gebruik van BI binnen een organisatie. Het doel is om BI op een effectieve en efficiënte manier in te kunnen zetten binnen een shared service organisatie. U leert het ontwerpen van BICC

Module: Business Intelligence Center (BICC)

€ 1.856 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Omscholen naar ict – Business Analyst

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl
De Omscholen naar ict – Business Analyst functie wordt steeds belangrijker bij het afstemmen van IT op eisen en wensen van financiele business processen. U leert te functioneren als Omscholen naar ict – Business Analyst. U leert werken in een BI project.

Module: Omscholen naar ict – Business Analyst

€ 1.856 | Max: 10 | 20 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Scrum agile methodology

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam  

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Scrum is hedendaags één van de meest gebruikte agile frameworks. Scrum kan worden ingezet om in teamverband op een effectieve en flexibele manier software te ontwikkelen. Scrum verhoogt de effectiviteit van het team en zorgt ervoor dat je iedere 2-4 weken een stuk werkende software kan opleveren. U leert werken volgens Scrum methodiek.

Module: Scrum agile methodology

€ 1.425 | Max: 10 | 20 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL!

 

Mobile Analytics

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Mobile analytics is vergelijkbaar met web analytics. Het geeft inzicht in het gebruik van mensen met uw mobile app. Doelen zijn onder andere: de conversie verhogen, de user experience te verbeteren en nog veel meer.

Module: Mobile Analytics

€ 1.999 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterda

 

Business objects

Weesperstraat 61

1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl
BusinessObjects (SAP BO) is een BI software vendor. Twee jaar geleden is het gefuseerd met SAP en behoort daardoor nu tot het BI-portfolio van SAP. SAP BO is state-of-the-art tool en is het mogelijk om vanuit meerdere bronnen complexe berekeningen te maken

Module: Business objects

€ 1.600 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Tableau

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Met Tableau software kan iedereen data analyseren, visualiseren en delen. U leert trends en verbanden leggen met business data. Gartner  heeft Tableau vier jaar op rij als leider in de BI Magic Quadrant ingedeeld.

Module: Tableau

€ 1.425 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Alternatieven voor een Omscholen naar ict – Business Analyst opleiding

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de in company cursus in Amsterdam:

 

ERP voor beginners

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Je leert de belangrijkste functionaliteiten van een ERP-systeem begrijpen en de relatie tussen de verschillende bedrijfsprocessen.

Module: ERP For Beginners

€ 2.186 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee..

 

Performance Management training

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl
Performance management helpt organisaties met het realiseren van de financiële bedrijfs doelen. U leert een performance management strategy te ontwerpen.

Module: Performance management training

€ 1.175| Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Business Intelligence Tools

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Business Intelligence (BI) tools geven inzicht in financiële processen en resultaten. Deze inzichten leiden tot innovatieve oplossingen, ruimte tot verbetering en nieuwe ideeën.

U leert werken met state-of-the-art BI tools in een real life BI business case.

Module: Business Intelligence Tools

€ 1.1980,00 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee..

 

Business Intelligence Strategy

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl
BI strategy is een businessplan met als doel lange termijn doelstellingen te realiseren met betrekking tot business intelligence.

BI is een technologie, structuur en een methodiek die managers en organisaties ondersteunt bij het nemen van management beslissingen op basis van data vanuit  verschillende data bronnen. Met als output: grafieken, tabellen, performance rapporten en dashboards. U leert een BI strategy ontwikkelen.

Module: Business intelligence strategy

€ 1.800| Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Data Warehousing

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Datawarehousing (DWH) wordt gebruikt voor verschillende doelen: het ophalen van en rapporteren over grote hoeveelheden financiële data; het uitvoeren van complexe real-time berekeningen; dynamische rapporten beschikbaar maken voor een groot aantal gelijktijdige gebruikers. U leert data warehouse concepten te begrijpen in relatie met ERP en business processen.
Module: Data Warehousing

€ 2.236,50 | Max: 10 | 20 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Data Visualization

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Data visualization is de presentatie van business gegevens in een afbeelding of grafisch formaat. Het geeft managers een andere kijk op grote hoeveelheden aan data,; hierdoor wordt het mogelijk om moeilijke begrippen te kunnen vatten of om nieuwe patronen te kunnen identificeren. U leert hoe u data op een eenvoudige manier kunt visualieren.

Module: Data Visualization

€ 1.856 | Max: 10 | 20 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Business intelligence competency Center

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Een Business Intelligence Competency Center (BICC) richt zich op het gebruik van BI binnen een organisatie. Het doel is om BI op een effectieve en efficiente manier in te kunnen zetten binnen een shared service organisatie. U leert het ontwerpen van BICC

Module: Business Intelligence Center (BICC)

€ 1.856 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Omscholen naar ict – Business Analyst

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl
De Omscholen naar ict – Business Analyst functie wordt steeds belangrijker bij het afstemmen van IT op eisen en wensen van financiele business processen. U leert te functioneren als Omscholen naar ict – Business Analyst. U leert werken in een BI project.

Module: Omscholen naar ict – Business Analyst

€ 1.856 | Max: 10 | 20 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Scrum agile methodology

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam  

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Scrum is hedendaags één van de meest gebruikte agile frameworks. Scrum kan worden ingezet om in teamverband op een effectieve en flexibele manier software te ontwikkelen. Scrum verhoogt de effectiviteit van het team en zorgt ervoor dat je iedere 2-4 weken een stuk werkende software kan opleveren. U leert werken volgens Scrum methodiek.

Module: Scrum agile methodology

€ 1.425 | Max: 10 | 20 uur  | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL!

 

Mobile Analytics

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Mobile analytics is vergelijkbaar met web analytics. Het geeft inzicht in het gebruik van mensen met uw mobile app. Doelen zijn onder andere: de conversie verhogen, de user experience te verbeteren en nog veel meer.

Module: Mobile Analytics

€ 1.999 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterda

 

Business objects

Weesperstraat 61

1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl
BusinessObjects (SAP BO) is een BI software vendor. Twee jaar geleden is het gefuseerd met SAP en behoort daardoor nu tot het BI-portfolio van SAP. SAP BO is state-of-the-art tool en is het mogelijk om vanuit meerdere bronnen complexe berekeningen te maken

Module: Business objects

€ 1.600 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

Tableau

Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam

Telefoon: 085 888 1851  Email: info@mr-data.nl | Website: www.mr-data.nl

Met Tableau software kan iedereen data analyseren, visualiseren en delen. U leert trends en verbanden leggen met business data. Gartner  heeft Tableau vier jaar op rij als leider in de BI Magic Quadrant ingedeeld.

Module: Tableau

€ 1.425 | Max: 10 | 20 uur | HBO+

Volg verschillende Big Data analytics opleidingen bij MR DATA, Business School Amsterdam.NL ! En kies voor de dag cursus in Amsterdam. Upgrade Your resume / CV  2017 – Job Skills  at MR Data Amsterdam, training with job guarantee.

 

6 STUDIE VORMEN

0 Losse modules  

O Flexibel studeren 24/7-campus

O State of the art learning tools

0 Geaccrediteerde PE-instelling

0 Ervaren professionals uit de praktijk
0 Concurrerende prijs

7 ZEKERHEDEN

 

O Flexibel studeren 24/7-campus

O State of the art learning tools

0 Geaccrediteerde PE-instelling

0 Ervaren professionals uit de praktijk
0 Concurrerende prijs

 

MODULES

M1: ERP for beginners

M2: Performance Management

M3: Business Intelligence Tools

M4: Data Warehousing

MS: Business Intelligence Strategy

M6: Bl / Omscholen naar ict – Business Analyst

M7: Data Visualization

M8 Scrum Methdology

M9: Bl Competency Center

M10: Mobile Analytics

M11: SAP Business Objects  

M12: Tableau

 

Skills

human resource management, change management, strategic management, performance management, performance appraisal, key performance indicators, performance review, change management process, performance management system, performance evaluation, performance management process, change management models, performance measurement, performance review template, what is performance management, performance review examples, performance comments, employee evaluation template, performance management pdf, performance appraisal phrases, performance manager, performance management systems, change management training, performance appraisal system, employee performance appraisal, performance review questions, performance evaluation examples, performance evaluation form, employee comments on Omscholen naar ict – Business Analyst, financial analyst, Omscholen naar ict – Business Analyst salary, Omscholen naar ict – Business Analyst job description, system analyst, business analysis, Omscholen naar ict – Business Analyst jobs, systems analyst, Omscholen naar ict – Business Analyst certification, Omscholen naar ict – Business Analyst interview questions, Omscholen naar ict – Business Analyst resume / CV , business systems analyst, Omscholen naar ict – Business Analyst course, Omscholen naar ict – Business Analyst training, what does a Omscholen naar ict – Business Analyst do, it Omscholen naar ict – Business Analyst, what is a Omscholen naar ict – Business Analyst, Omscholen naar ict – Business Analyst courses, how to become a Omscholen naar ict – Business Analyst, junior Omscholen naar ict – Business Analyst, business analysis certification, business analytics course, business analysis tools, analyst programmer, role of Omscholen naar ict – Business Analyst, Omscholen naar ict – Business Analyst skills, senior Omscholen naar ict – Business Analyst, business analytics jobs, business process analyst, business analysis techniques, business system analyst, Omscholen naar ict – Business Analyst qualifications, business analysis training, Omscholen naar ict – Business Analyst job, what is business analysis, commercial analyst, business analist, it Omscholen naar ict – Business Analyst job description, business analytics certification, Omscholen naar ict – Business Analyst responsibilities, Omscholen naar ict – Business Analyst role, Omscholen naar ict – Business Analysts, what is Omscholen naar ict – Business Analyst, business analytics courses, business analysis courses, technical Omscholen naar ict – Business Analyst, Omscholen naar ict – Business Analyst tools,

employee performance evaluation template, employee review forms, performance evaluation methods, staff evaluation, appraisal performance,

Noord-Holland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Zuid-Holland, The Hague, Utrecht, Eindhoven, Noord-Brabant, Tilburg, Groningen, Flevoland, Almere, Breda, Noord-Brabant, Nijmegen, Apeldoorn, Gelderland, Haarlem, Noord-Holland, Haarlem, Overijssel, Enschede, Arnhem, Gelderland, Amersfoort

Shanghai, Karachi, Beijing, Lagos, Delhi, Tianjin, Istanbul, Tokyo, Guangzhou, Mumbai, Moscow, São Paulo, Shenzhen, Jakarta, Seoul, Kinshasa, Cairo, Lahore, Mexico City, Lima
Boven verwachting

Om boven verwachting te kunnen presteren, willen we een goed beeld hebben van wat u van ons verwacht. Daarom besteden we vooraf aandacht aan het peilen van de wensen waarmee u naar ons bent toegekomen.

We streven er naar deze verwachtingen te overtreffen. Daarom houden we steeds in de gaten of u tevreden bent, sturen waar nodig bij en bespreken na afloop met u of wij uw verwachting inderdaad hebben overtroffen. Uw commentaar dient als input om het de volgende keer nóg beter te doen.

Verder helpen

U en wij zijn ermee gebaat, dat we u daadwerkelijk verder helpen. Wij willen kortom dat u na een opleiding beter functioneert. Daarom investeren we in een langdurige relatie met u. Regelmatig horen we terug dat we ons doel daadwerkelijk bereiken.

Passie
Passie kunt u bij ons herkennen in gedrevenheid, betrokkenheid, kwaliteitsdrang en de wil om constant mee te blijven veranderen met de vraag van onze klanten. Concreet vindt u onze passie het meest terug in het vakmanschap dat we u bieden als gesprekpartner en opleider in het ICT-vakgebied.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.